Flavonoidy - objevte sílu přírody s NEIO®

Objevte Sílu Přírody s NEIO®: Cesta k vitalitě, energii a omlazení

NEIO® produkty obsahují patentovaný unikátní flavonoidový komplex, jehož vědecky ověřené účinky jsou fenomenální. Komplex je složen výhradně z nejúčinnějších bioflavonoidů.

„Příroda nám dala vše, co člověk potřebuje, abychom my sami rozhodovali o svém zdraví, a vytvořila látky, jejichž fenomenální vlastnosti pro vytvoření univerzální rovnováhy jsou zkrátka obdivuhodné.“ Blog-Flavonoidy_2

 

Flavonoidy patří mezi skupinu přírodních látek, které se vyskytují v mnoha rostlinách a mají významné antioxidační účinky. Tyto látky jsou klíčové pro zachování dobrého zdraví a přispívají k prevenci řady chronických onemocnění. V tomto článku se podíváme blíže na to, proč jsou flavonoidy tak prospěšné pro naše zdraví.

Flavonoidy, ty tiché strážce našeho zdraví, jsou nepostradatelnými spojenci v boji proti mnoha nemocem a zdravotním potížím. Jsou jako neviditelní ochránci, kteří neúnavně pracují v pozadí, aby chránili každou buňku těla před škodlivými útoky.

Antioxidační vlastnosti: Flavonoidy jsou významné svými silnými antioxidačními schopnostmi. Antioxidanty působí proti volným radikálům, které mohou poškozovat buňky a přispívat k procesu stárnutí a vývoji nemocí jako jsou kardiovaskulární onemocnění, diabetes typu 2 a některé formy rakoviny.

Zánětlivá onemocnění: Flavonoidy mají protizánětlivé účinky, které pomáhají snižovat riziko vzniku zánětlivých onemocnění, jako je artritida nebo kolitida. Tyto látky pomáhají regulovat molekuly zodpovědné za zánětlivé procesy v těle.

Zdravé srdce a cévy: Pravidelný příjem flavonoidů je spojen s nižším rizikem vývoje kardiovaskulárních onemocnění. Pomáhají udržovat pružnost krevních cév a zlepšují krevní oběh. Dále mají schopnost snižovat hladinu "špatného" LDL cholesterolu a zvyšovat hladinu "dobrého" HDL cholesterolu.

Podpora mentálního zdraví: Vědecké studie naznačují, že flavonoidy mají pozitivní vliv na mentální zdraví, včetně snížení rizika degenerativních onemocnění mozku, jako je Alzheimerova nemoc. Tyto látky mohou chránit neurony před poškozením a podporovat zdraví nervového systému.

Ochrana proti cukrovce: Flavonoidy mohou pomáhat regulovat hladinu cukru v krvi a zlepšovat citlivost na inzulín, což je klíčové pro prevenci cukrovky typu 2.

Jsou schopny zamezit vzniku některých typů nádorových onemocnění, genotoxickému účinku tvrdého záření, negativním vlivům extrémních klimatických podmínek a pomáhat živým organismům v situacích na hraně přežití. Podle posledních výzkumů jsou dokonce schopny chránit i DNA před poškozením. Prakticky nemají žádné vedlejší účinky. Je třeba podotknout, že mezi jednotlivými skupinami flavonoidů, v závislosti na technologickém postupu jejich výroby, jsou propastné rozdíly v účincích. Není jednoduché vyrobit látky, které si i po izolaci a zpětném příjmu organismem zachovávají původní vlastnosti, neboť velkou část z nich převážně ztratí.

Blog-Flavonoidy_3

Tyto látky jsou v našich produktech extrahovány speciálním patentovaným postupem. Díky tomu jsou oligomerní formy flavonoidů v preparátech NEIO® přítomny v původním stavu. To znamená, že výsledné molekuly získané specifickým procesem se nevychylují ze své rovnovážné polohy a jejich elektrický náboj je v rovnováze. Výsledkem toho po vniknutí do lidského organismu se chovají jako přirozená součást organismu, tedy vykonávají svou původní funkci – vytváření „pořádku“.
Vzhledem k široké škále prospěšných účinků flavonoidů na zdraví jsou přípravky NEIO® významné nejen při preventivním užívání. Výzkum v této oblasti pokračuje, a již nyní je jasné, že flavonoidy hrají klíčovou roli v prevenci mnoha onemocnění. Jejich užívání je významným krokem k tomu cítit se vitálně, svěže a zdravě.

tobolky-kříž_bílý

V této éře, kdy se stres a rychlý životní styl stávají normou, jsou flavonoidy tím nejlepším přírodním lékem, který můžeme přijmout. To, že můžeme tyto látky přijmout každým soustem zdravého jídla nebo každým douškem čaje, představuje jednoduchý, ale mimořádně účinný způsob, jak pečovat o naše celkové zdraví a pohodu.
Výživa a náš životní styl hrají důležitou roli v rozvoji tzv. „civilizačních“ onemocnění“. Na základě informací o zdravé a prospěšné životosprávě všichni víme, že onemocnění se mohou vyvíjet dlouhá léta. Není nad základní pravidlo:

„Zdravá výživa je nejlepší lék, rozumný a přiměřený životní styl je nenahraditelný.“

Blog-Flavonoidy_4

Naše chování a svobodná volba je jedinečná, proto doporučujeme se řídit především zásadami zdravé výživy, podpůrného životního stylu. Záleží to jen na nás, a proto od srdce radíme, své zdraví si hlídat v každém období a přijímat denní radosti i starosti bez stresu, s láskou, bez ohledu, jaké jsou. Pokud máte problémy, vhodnou životosprávou kombinovanou s přijímáním flavonoidového komplexu v NEIO® preparátech si můžete pomoci zvýšit kvalitu svého života.

Zapojme tyto skvělé dary přírody do našeho každodenního života a nechme je, aby nám pomohly najít cestu k lepšímu zdraví a delšímu životu. Nejsou to jen chemické sloučeniny; jsou to poslové zdraví, které nám příroda nezištně poskytla a jejichž potenciál můžeme plně odkrývat díky pokročilým metodám výzkumu a spoluprací s moderní vědou. Tato synergická spolupráce umožňuje lépe pochopit, jak přírodní látky působí na lidské tělo a jak je lze efektivně využít pro zlepšení našeho zdraví a kvality života.

S láskou a úctou k člověku a přírodě, mnoho úspěchů a zdraví přeje NEIO® - MOLEKULA ŽIVOTA!